Osrednja stran
 

Iskanje izdelka:
Izdelek lahko poiščete s pomočjo iskalnika, ki se nahaja na sredini zgoraj. V okvirček vpišete iskani izdelek in v osrednjemu delu zaslona se Vam bodo izpisali iskani artikli s sliko in ceno.

Izdelek lahko iščete tudi po skupinah izdelkov v levem stolpcu. Preprosto izberete želeno kategorijo, znotraj katere se Vam prikažejo še podkategorije, med katerimi lahko izbirate.

Predstavitev izdelkov ali storitev:
Vsak izdelek ali storitev je v elektronski trgovini predstavljena z osnovnimi podatki ter še z dodatnimi : naziv izdelka, slika, krajši opis, daljši opis, dodatni podatki (barva, velikost, sestava, navodila za vzdrževanje ...), cena ter možnost ocene in komentiranja izdelka. Če želeni izdelek ali storitev želite položiti v košarico, preprosto kliknete na simbol.

Nakupovalna košarica:
Nakupovalna košarica ima enako vlogo kot košarica v Vaši trgovini, in sicer shranjuje izbrane izdelke ter vam kaže njihovo število. Vsebino košarice lahko pregledate vsak trenutek ter iz nje dodate ali odstranite izbrane izdelke. Izbranim izdelkom lahko spremenite količino in s pritiskom na gumb "preračunaj količine" se vam glede na spremenjeno količino preračuna celotna vrednost nakupa. Izdelke iz košarice lahko kadarkoli odstranite s pritiskom na gum "odstrani (rdeči X)".

Postopek nakupa:
Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v košarici, kupiti, potem kliknite na gumb "izdelaj naročilo". Sistem vas bo preusmeril v obrazec, kjer vpišite zahtevane podatke.


Po vpisu Vaših podatkov in podatkov o naslovu dostave, le te potrdite z gumbom "naslednji korak". Sistem vas preusmeri v obrazec, kjer izberete način plačila in dostave.

Dostava:
Vse izdelke, ki so na zalogi (navedeno pri posameznih izdelkih) odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu Vašega naročila! Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu naročila. Vse informacije so možne tudi po telefonu. Kontaktna oseba za informacije je Miloš Pivk, telefon 040 66 51 66. Informacije pa so možne tudi po e -mailu: m@soncek.si.
Prodajamo in dostavljamo na področju Republike Slovenije in državah Evropske unije. Za države Evropske unije Vam nudimo informacije o ceni dostave na e-naslovu m@soncek.si. Vse pogodbe za slovenske državljane se sklepajo v slovenskem jeziku, za ostale prebivalce evropske unije pa v angleškem. Izdelke, ki so pošli, Vam bomo dobavili po predhodnem dogovoru z Vami. Poklicali Vas bomo po telefonu oz. sporočili na Vaš e-naslov.

Stroški dostave:
Blago pošiljamo preko podjetja Pošta Slovenije, s katerim imamo sklenjeno pogodbo. Ker vemo, da je Vaša varnost pri plačevanju na prvem mestu, smo vam v e-trgovini ponudili 100 % varno plačevanje ob prejemu blaga.

Ko bo Vaš pismonoša pripeljal blago do Vas, mu boste blago plačali z gotovino. Vaš strošek bo natančno tak, kot bo izpisan na Vašem naročilu, ki Vam ga bomo potrjenega poslali na Vaš e-mail. Poštnina znaša 3,50 EUR, ne glede na velikost ali težo izdelka. Ponujamo Vam celo možnost , da izberete uro dostave: dostava do 10. ure - če želite prejeti Vaš paket do 10. ure ali dostava po 16. uri - če želite prejeti paket po 16. uri. Če izberete želeni čas dostave, se strošek pošiljanja poveča za 0,42 eur. V primeru posebnih zahtev Vas prosimo, da le - te vpišete pod opombe na dnu naročila.

Dostava po 16. uri ni na voljo na vseh poštah. Tukaj lahko preverite, če Vaša pošta to omogoča. Če Vas ob dostavi ni doma, Vam pismonoša pusti obvestilo o prispelem paketu. Na pošti Vas bo paket čakal še 15 dni .

Pohištva po pošti ne dostavljamo. Ob naročilu pohištva Vas bomo poklicali in Vam priporočili VIP svetovanje.

S pritiskom na gumb "predogled predračuna" si še enkrat pogledate naročilo ...

... in če je vse v redu, naročilo potrdite s klikom na gumb "zaključi nakup".
Če ste v podatkih vpisali Vaš pravilen e-mail naslov, boste po opravljenem postopku nakupa prejeli elektronsko potrdilo o prejemu naročila.

Cene in DDV:
Cene v spletni trgovini so označene v evrih. Cene imajo že vključen 22 % ali 9,5 % DDV!
Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo.

Tajnost Podatkov:
Sonček, d. o. o. potrebuje za korektno izpolnitev naročila nekatere Vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam.

Naročila:
Kupec ima pravico, da nam v petnajstih dneh od prevzema blaga pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Kupec mora v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti blago, nepoškodovano in v nespremenjeni količini. Tudi če kupec v tridesetih dneh po prejemu vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila. Kupcu, ki odstopi od naročila , vrnemo vsa opravljena plačila, poleg kupnine za blago tudi stroške dostave.
Naročila (pogodbe) so shranjena na našem strežniku, kopijo naročila (pogodbe) prejme stranka na elektronski naslov. Kupec lahko zahteva izpis naročila tudi v pisni obliki.

Vračilo kupnine:
Kupcu, ki odstopi od naročila , vrnemo vsa opravljena plačila, poleg kupnine za blago tudi stroške dostave. Denar vrnemo takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v petnajstih dneh po prejemu sporočila o odstopu od naročila. V primeru, da zamudimo z vračilom, kupcu poleg zakonitih zamudnih obresti plačamo še desetino prejetih plačil za vsakih dopolnjenih trideset dni zamude pri vračilu.

Garancija:
Vsi artikli v elektronski trgovini imajo garancijo, za katero jamči podjetje Sonček, d. o. o., Begunje na Gorenjskem 27a, 4275 Begunje na Gorenjskem. Garancijska doba je navedena za vsak artikel posebej in je priložena izdelku.

Vrnitev izdelka:
V naši trgovini skrbimo za kakovost blaga. V primeru, da ste prejeli izdelek, ki ne ustreza Vašim željam ali potrebam, ga bomo z veseljem nadomestili z drugim ali Vam vrnili denar. Nepoškodovanega, v originalni embalaži, lahko brez pomislekov vrnete v roku 30 dni od nakupa oz. sporočila o vračilu.

- Pošljite ga s Pošto Slovenije na naše stroške - PPN (izključno kot poslovni paket) na naslov: Sonček, Cesta svobode 15, 4260 Bled in vrnili Vam bomo Vaš denar.

Za hitrejše nakazilo kupnine nam sporočite številko Vašega osebnega računa.

Seveda lahko izdelek tudi zamenjate. Pošljete nam ga nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru bomo mi pokrili stroške pošiljanja novega artikla.

Reklamacija:
V primeru, da ste prejeli paket poškodovan med transportom, le tega takoj reklamirajte Vašemu poštarju in nas obvestite na mail  david@soncek.si

Če ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako:

 - Pošljite ga s Pošto Slovenije na naše stroške - PPN (izključno kot poslovni paket) na naslov: Spletna trgovina Sonček, Cesta svobode 15, 4260 Bled.

Izdelek Vam bomo zamenjali ali vrnili Vaš denar. Seveda bomo mi pokrili stroške pošiljanja novega artikla.
 
Podatki na straneh:
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine . Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Veljavnost naročila:
Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od pogodbe v 15-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon.

Vastvo potrošnikov:
Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov .
Prav tako poslujemo v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

Sedež podjetja:
Sonček, d. o. o., Begunje na Gorenjskem 27a, 4275 Begunje na Gorenjskem
telefon: 040 66 54 66, e-mail: pivk.david@gmail.com
informacije o naročilih: 040 66 54 66, e-mail: pivk.david@gmail.com

Vodja spletne prodajalne:
David Pivk, tel. 040 66 54 66, e-mail: pivk.david@gmail.com

Podatki na straneh:
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Veljavnost naročila:
Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje! Kupec lahko odstopi od pogodbe v 14-ih dneh po prejemu blaga. V primeru, da ne moremo zagotoviti dobave blaga lahko odstopimo od naročila. Kupca o tem obvestimo na elektronski naslov oz. telefon.

Stroški uporabe komunikacijskega sredstva:
Strošek klica na telefonsko številko 040 66 54 66 se vam obračuna po osnovni tarifi vašega operaterja.  

Vastvo potrošnikov:

Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov.
Prav tako poslujemo v skladu z zakonom o elektronskem poslovanju na trgu. 

Naslov spletne trgovine:
Spletna trgovina Homedesign.si je v lasti podjetja Treppy GmbH, registriranega v Avstriji.
Sonček, d.o.o., Begunje na Gorenjskem 27a, 4275 Begunje na Gorenjskem
telefon: 040 66 54 66, e-mail: david@soncek.si
informacije o naročilih: 040 66 54 66, e-mail: david@soncek.si

 

Poiščite željeno

 


 www.soncek.si

 

keramični pekači, usnjene torbe, usnjene denarnice, zaboji za čaj, predpasnik, kuhinjska krpa, košara za kruh, prevleka za blazino, svečnik, steklen kozarec, sladkornica, pekač pike, keramični pekač, skodelica, keramični lonček, skodelica za kavo, keramična skodelica, keramični čajnik, čajnikkeramični vrč, vrč, keramična skleda, keramična posoda, posodica za peko, podstavek za jajce, keramični podstavek, sladkornica, keramična sladkornica, valjar za testo, keramični valjar, keramični krožnik, krožnik s podstavkom, krožnik za pecivo, etažer, keramični etažer, keramična žlička, žlička z motivom, starinsko pohištvo, pohištvo, mahagonij in tikvelika omara, masivno pohištvo, retro kamin, kamin na elektriko, električni kamin, naravna mila, io moje milo, angleško milo, dišeče milo, tekoče milo, mumie milo, kopalniški set, podstavek za milo, stojalo za papirnate brisače, starinski voziček, retro voziček, punčka iz porcelana, porcelanasta punčka, toaletna torbicaIsabelle Rose, nosilec za nakit, ogledalo, kovinski vrček, damski dežnik, naramna torba, bombažna torba, torba za laptop, denarnica, Cath Kidston, kozmetika za ženske, lip gloss, pilice, kopalni plašč, krema za roke, darilni set,

 
WebyShop - Izdelava elektronskih trgovin