Osrednja stran
 

Naše trgovina se imenuje Home design. Trgovina je nastala predvsem zaradi pomankanja tovrstnih izdelkov na slovenskem trgu ter zaradi želje po prodaji le teh. Ker je bil odziv kupcev zelo pozitiven, smo se odločili, da oblikujemo in naredimo svojo spletno stran in se tako predstavimo širši javnosti.

Mogoče se sprašujete kaj bi ljudem kupili za rojstne dneve, poroke, razne obletnice, pa tega ne veste. Na naši strani imamo izdelke za mamice in očke, za tete in strice, za dedke in babice, pa tudi mlajši lahko poiščejo kaj lepega za v svoj pravljični dom.

Za Vas smo pripravili še nekaj pregovorov, ki predstavljajo našo trgovino:

Dom je tam, kjer je srce.
Dom brez žene, mlin brez vode.
Moški gradijo hiše, ženske domove.
Ljubo doma, kdor ga ima.


  

Naslov spletne trgovine:
Spletna trgovina Homedesign.si je v lasti podjetja Treppy GmbH, registriranega v Avstriji.
Sonček, d.o.o., Begunje na Gorenjskem 27a, 4275 Begunje na Gorenjskem
telefon: 040 66 54 66, e-mail: david@soncek.si
informacije o naročilih: 040 66 54 66, e-mail: david@soncek.si
Transakcijski račun: 03139 - 1006266489 pri SKB
IBAN: SI56031391006266489
SWIFT: SKBASI2X
Matična številka: 5312671
Ident. številka za DDV (ID): SI40024946
Zavezanec za DDV: DA
Družba je registrirana pri okrožnem sodišču v Kranju, št. vložka: 1/00628/00
Osnovni kapital: 43.204.000,00 SIT
Elektronski naslov: david@soncek.si
Direktor podjetja: David Pivk, david@soncek.si

Vodja spletne prodajalne: David Pivk, david@soncek.si

Poiščite željeno

 


 www.soncek.si

 

keramični pekači, usnjene torbe, usnjene denarnice, zaboji za čaj, predpasnik, kuhinjska krpa, košara za kruh, prevleka za blazino, svečnik, steklen kozarec, sladkornica, pekač pike, keramični pekač, skodelica, keramični lonček, skodelica za kavo, keramična skodelica, keramični čajnik, čajnikkeramični vrč, vrč, keramična skleda, keramična posoda, posodica za peko, podstavek za jajce, keramični podstavek, sladkornica, keramična sladkornica, valjar za testo, keramični valjar, keramični krožnik, krožnik s podstavkom, krožnik za pecivo, etažer, keramični etažer, keramična žlička, žlička z motivom, starinsko pohištvo, pohištvo, mahagonij in tikvelika omara, masivno pohištvo, retro kamin, kamin na elektriko, električni kamin, naravna mila, io moje milo, angleško milo, dišeče milo, tekoče milo, mumie milo, kopalniški set, podstavek za milo, stojalo za papirnate brisače, starinski voziček, retro voziček, punčka iz porcelana, porcelanasta punčka, toaletna torbicaIsabelle Rose, nosilec za nakit, ogledalo, kovinski vrček, damski dežnik, naramna torba, bombažna torba, torba za laptop, denarnica, Cath Kidston, kozmetika za ženske, lip gloss, pilice, kopalni plašč, krema za roke, darilni set,

 
WebyShop - Izdelava elektronskih trgovin