Osrednja stran
 
 IO MOJE MILO: OVES - MED
IO MOJE MILO: OVES - MED
Koda: -
Cena: 5,90 EUR
Dobavni rok: 2-5 dni
   

Opis

Mleti ovseni kosmiči delujejo pomirjujoče na razdraženi koži, dodani med pa kožo navlaži.
* za suho in občutljivo kožo.
Dodatki: mleti ovseni kosmiči, med, eterično olje limone in olje grozdnih pečk.

IO moje milo: Oves in med je ročno izdelano milo iz rastlinskih maščob z dodatki čistih eteričnih olj in naravnih sestavin, izdelano po hladnem postopku, ki v milu ohranja naravni glicerin. Mila ne vsebujejo živalskih maščob in niso testirana na živalih. So brez umetnih barvil, konzervansov ali kakšnih drugih dodatkov, ki bi škodovali ljudem in okolju.

Milo je primerno za suho in občutljivo kožo. Mleti ovseni kosmiči delujejo pomirjujoče na razdraženi koži, dodani med pa kožo dodatno navlaži.

Uporabljene rastlinske maščobe:

Palmino olje
Kokosovo olje
Olivno olje
Sojino olje
Sončnično olje

Dodatki: Mleti ovseni kosmiči, med, eterično olje limone in olje grozdnih pečk.


Napotek: Milo hranite stran od vode, da se po uporabi na zraku posuši, ker je le-tako obstojnejše.
Poiščite željeno

 


 www.soncek.si

 

keramični pekači, usnjene torbe, usnjene denarnice, zaboji za čaj, predpasnik, kuhinjska krpa, košara za kruh, prevleka za blazino, svečnik, steklen kozarec, sladkornica, pekač pike, keramični pekač, skodelica, keramični lonček, skodelica za kavo, keramična skodelica, keramični čajnik, čajnikkeramični vrč, vrč, keramična skleda, keramična posoda, posodica za peko, podstavek za jajce, keramični podstavek, sladkornica, keramična sladkornica, valjar za testo, keramični valjar, keramični krožnik, krožnik s podstavkom, krožnik za pecivo, etažer, keramični etažer, keramična žlička, žlička z motivom, starinsko pohištvo, pohištvo, mahagonij in tikvelika omara, masivno pohištvo, retro kamin, kamin na elektriko, električni kamin, naravna mila, io moje milo, angleško milo, dišeče milo, tekoče milo, mumie milo, kopalniški set, podstavek za milo, stojalo za papirnate brisače, starinski voziček, retro voziček, punčka iz porcelana, porcelanasta punčka, toaletna torbicaIsabelle Rose, nosilec za nakit, ogledalo, kovinski vrček, damski dežnik, naramna torba, bombažna torba, torba za laptop, denarnica, Cath Kidston, kozmetika za ženske, lip gloss, pilice, kopalni plašč, krema za roke, darilni set,

 
WebyShop - Izdelava elektronskih trgovin