Osrednja stran
 

Se morda tudi vi spominjate časov naših babic, ko ste bosi tekali po domačem dvorišču ali posedali na oguljeni klopi v senci stare jablane in luščili grah v obtolčeno emajlirano cedilo? Ali pa ste morda zalivali hortenzije s pocinkano, do roba polno zalivalko, ki se vam je takrat, ko ste bili še majhni zdela neznansko velika? Ali pa ste morda z dedkom opazovali ptice, ki so v mrzlih zimskih dneh veselo obletavale ptičjo krmilnico?

Če vam ti spomini ogrejejo srce, je prodajalna Home Design na Bledu pravi naslov za vas. Tam lahko najdete pravo zakladnico brezčasne podeželjske dekoracije in pohištva za vaš vrt, preddverje ter notranjost vašega doma. Z vsemi nostalgičnimi predmeti, ki polnijo prodajalne police, lahko tudi vi spomine na čas vaših babic prenesete v sedanjost.

 

 Novo v ponudbi
     
Porcelanasta bovla Azalea Big rose 14 cm
Normalna cena: 6,90 EUR
Vaša cena: 3,45 EUR , prihranek 50 %
     
Porcelanasta bovla Azalea Rose decor 14 cm
Normalna cena: 6,90 EUR
Vaša cena: 3,45 EUR , prihranek 50 %
Porcelanast desertni krožnik Azalea Big rose Isabelle Rose 19 cm
Normalna cena: 6,90 EUR
Vaša cena: 3,45 EUR , prihranek 50 %
Porcelanast desertni krožnik Sweet cupcake Isabelle Rose 19 cm
Normalna cena: 6,90 EUR
Vaša cena: 3,45 EUR , prihranek 50 %
     
Porcelanasta žlička Sweet cupcake Isabelle Rose 13,5 cm
Normalna cena: 2,90 EUR
Vaša cena: 1,45 EUR , prihranek 50 %
Porcelanasta skodelica Sweet cupcake Isabelle Rose 380ml
Normalna cena: 8,60 EUR
Vaša cena: 4,30 EUR , prihranek 50 %
Porcelanast desertni krožnik Azalea Rose decor Isabelle Rose 19 cm
Normalna cena: 6,90 EUR
Vaša cena: 3,45 EUR , prihranek 50 %
     
Porcelanast veliki krožnik Azalea Rose decor Isabelle Rose 26,5 cm
Normalna cena: 12,60 EUR
Vaša cena: 6,30 EUR , prihranek 50 %
Poiščite željeno

 


 www.soncek.si

 

keramični pekači, usnjene torbe, usnjene denarnice, zaboji za čaj, predpasnik, kuhinjska krpa, košara za kruh, prevleka za blazino, svečnik, steklen kozarec, sladkornica, pekač pike, keramični pekač, skodelica, keramični lonček, skodelica za kavo, keramična skodelica, keramični čajnik, čajnikkeramični vrč, vrč, keramična skleda, keramična posoda, posodica za peko, podstavek za jajce, keramični podstavek, sladkornica, keramična sladkornica, valjar za testo, keramični valjar, keramični krožnik, krožnik s podstavkom, krožnik za pecivo, etažer, keramični etažer, keramična žlička, žlička z motivom, starinsko pohištvo, pohištvo, mahagonij in tikvelika omara, masivno pohištvo, retro kamin, kamin na elektriko, električni kamin, naravna mila, io moje milo, angleško milo, dišeče milo, tekoče milo, mumie milo, kopalniški set, podstavek za milo, stojalo za papirnate brisače, starinski voziček, retro voziček, punčka iz porcelana, porcelanasta punčka, toaletna torbicaIsabelle Rose, nosilec za nakit, ogledalo, kovinski vrček, damski dežnik, naramna torba, bombažna torba, torba za laptop, denarnica, Cath Kidston, kozmetika za ženske, lip gloss, pilice, kopalni plašč, krema za roke, darilni set,

 
WebyShop - Izdelava elektronskih trgovin